Home Educación Cursos de Formación LA BANDA DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE PEDREGUER SENSE PARAR

LA BANDA DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE PEDREGUER SENSE PARAR

Santa Cecília i Nadal, dos mesos seguits que la Banda de l’Escola de Música de Pedreguer porta sense parar de fer música per al seu poble i els voltants.

A novembre, el dissabte 19, encetava la Festa de Santa Cecília a Pedreguer amb un concert d’allò més valencià.

La directora Mercedes Femenía va elegir un repertori de compositors valencians, concretament el mateix repertori que va dirigir, en el Palau de la Música i en el Palau de les Arts de Valencia, a la Banda Juvenil Bankia-Las Provincias este setembre i octubre passats.

Van començar amb el pasdoble LAS PROVINCIAS dels germans Arturo i Vicente Terol, continuaren amb la marxa cristiana ELIONOR de Miguel Angel Sarrió, la marxa de processó OSANNA IN EXCELSIS d’Oscar Navarro, J.A.I.M. pasdoble de Jose Rafael Pascual-Vilaplana, UNA AVENTURA ESPACIAL de Miguel A. Ibiza (obra descriptica que va estrenar la Banda de Las Provincias al Palau de Valencia), la marxa mora GUILLEM d’Enrique Alborch i per a acabar, amb la col.laboració de l’alumnat de Conjunt del Conservatori Municipal de Pedreguer van interpretar la peça LLUNA MEDITERRÀNIA de Teodoro Aparicio.

I, una volta celebrada la Patrona de la Música, este divendres passat, el 23 de desembre, en un concert multitudinari, va fer el seu típic concert de Nadal a l’Espai Cultural de Pedreguer.

Després de la presentació del regidor de cultura Blai Server, el concert va obrir amb la marxa DEL ORIENTE A JERUSALÉN de Miguel A. Ibiza, va continuar amb PACHELBEL’S CHRISTMAS, arranjament de diferents temes nadalencs sobre la base harmònica del cànon de Pachelbel i la nadala WHITE CHRISTMAS. Estes tres primeres peces totalment instrumentals, en les que també hi va participar l’alumnat de Conjunt del Conservatori Elemental, donaven pas a les veus. Tot l’alumnat de Llenguatge Musical de l’Escola i Conservatori Municipal de Música (Iniciació, Grau Elemental i Adults) va cantar juntament amb la Banda, LLUNA MEDITERRÀNIA de Teodoro Aparicio, WE ARE THE WORLD de Michael Jackson, JA ESTEM A NADAL de Miguel A. Ibiza, FELIZ NAVIDAD de J. Feliciano i, per a tancar, van acompanyar a les palmes amb tot el públic, la MARXA RADETSZKY de J. Strauss.

Tot un final d’any d’allò més musical per a la Banda de l’Escola de Música i el poble de Pedreguer.

Noticias similares

Deja un comentario