Home Uncategorized III Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez d’Albaida

D’un total de dèneu pasdobles presentats, el jurat ha escollit quatre pasdobles per unanimitat.El jurat del III Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez està format per Ramón Garcia i Soler com a President, José Javier Sanz Vila, Rafael Garcia Vidal, Adrià Ronda Sampayo, director de l’Aranya i el secretari sense veu ni vot, Francisco Martinez Espí.

Els pseudònims d’aquests pasdobles son: AURORA,  J.F., LA DIANA D’ALBAIDA i COSAN.

La decisió final del jurat per decidir-ne el guanyador serà el proper dia 30 de setembre a les 12 del matí al Cinema Odeon d’Albaida quan la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” interpreten aquests pasdobles.

El guanyador del primer premi està valorat en 1.500.-€ i el públic assistent també podrà votar pel premi Accèssit del públic valorat en 500.-€.

Les obres presentades son anònimes, en cap moment el jurat ha pogut saber qui són els autors de les composicions. Per aquest motiu se’ls exigia que posaren de nom a les seues composicions un pseudònim per mantenir-ne l’anonimat.

El pasdoble guanyador del primer premi serà interpretat per l’Aranya el 7 d’octubre, dia de la patrona d’Albaida, en la baixada de la bandera que es realitza a la vesprada abans de la solemne processó a la Mare de Deu del Remei.

 

 

Programa III CONCURS DE COMPOSICIÓ DE PASDOBLES ‘FERNANDO TORMO IBÁÑEZ’
30 de setembre de 2017 – 12:00 hores – Cinema Odeon d’Albaida

Unió Musical d’Albaida ‘L’Aranya’
Director: Adrià Ronda Saqmpayo

PRIMERA PART
Pasdobles finalistes:
–    Aurora
–    J.F.
–    La Diana d’Albaida
–    Cosan

NOTA: Durant el descans tindrà lloc la votació del públic per a l’accèssit.

SEGONA PART
Octubre en Fiestas
Fernando Tormo Ibáñez

Lliurament dels premis

Interpretació del pasdoble guanyador de l’accèssit del públic

Interpretació del pasdoble guanyador del Primer Premi

Deja un comentario