Home EDICIONS LOCALS COMUNITAT VALENCIANA Franjo Reig, nou presidente de l’Ateneu Musical

2014_FRANJOFranjo Reig Insa s’ha convertit en nou president de l’Ateneu Musical de Cocentaina.

Franjo Reig substitueix a José Javier Alvado Serrano, qui recentment havia acabat el seu manament de dos anys al front de l’entitat.

El nou president és músic percussionista i va entrar a formar part de l’Ateneu en 1987. A més, és nebot del director fundador de l’Ateneu, José Insa Martínez, i cosí del prestigiós compositor i director Josep Vicent Egea Insa.

La resta de la Junta Directiva està formada per Simeón Faus com a vicepresident, Natxo Pascual com a secretari, Antonio Sánchez com a tresorer, Verònica Blasco com a delegada i les germanes Àngela i Berta Iñíguez de vocals.

Com a coordinador de l’Escola de Música i Banda Jove figura Raül Richart.

Franjo Reig ha explicat que entra amb la intenció de donar un nou impuls a l’Ateneu Musical en esta nota etapa. “l’Ateneu compta amb una gran ferramenta per a assolir els seus objectius com és l’esperit dels seus inicis, la il•lusió, la motiviació i l’esforç” ha manifestat el nou president.

Un dels principals objectius de la nova Junta Directiva és crear grups de treball i donar participació directa en el funcionament intern als diferents músics professionals que han eixit de l’Escola de l’Ateneu. És per això que s’ha creat un comité assessor integrat perJosep Olcina, Jaume Gavilán, Josep Vicent Egea Insa, Iñaki Lecumberri i Ignacio García Vidal, entre altres.

Deja un comentario