Home Compositores “Fifty Shades of E” de Johan de Meij guanyadora del VI Concurs...

captura-de-pantalla-2016-12-03-a-les-18-18-13Aquest migdia, a les dependències de l’Ajuntament de Muro, s’ha reunit el jurat del VI PREMI INTERNACIONAL DE COMPOSCIÓ DE MÚSICA PER A BANDA VILA DE MURO 2017.

Enguany els premis han contat amb un jurat de luxe, amb tres compositors renombrats de talla internacional. Carlo Pirola (compositor, professor i catedràtic d’instrumentació per a Banda del Conservatori “Giussepe Verdi” de Milan), Voro García (compositor i professor de composició del Conservatori Superior de Música de València) i Francisco José Martínez Gallego (compositor i professor d’harmonia, anàlisi i fonaments de la composició en el Conservatori Professional de Música “Mestre Molins” de Quart de Poblet), què ha estat el compositor que va escollir la Unió Musical de Muro com a representant al jurat. També han assistit la secretària de l’Ajuntament, i com a oients, el director de la Unió Musical de Muro Rafa Garcia Vidal, l’alcalde de Muro Francesc Valls, el regidor de Cultura Sergi Silvestre, la 1ª tinent d’alcalde Jacquline Cerdà, la presidenta de la Unió Musical de Muro Soraya Sanchis i l’assessor dels premis José Rafael Pascual-Vilaplana.

Després de la deliberació, el jurat ha acordat per unanimitat premiar com a guanyadora del VI CONCURS INTERNACIONAL DE COMPOSCIÓ DE MÚSICA PER A BANDA VILA DE MURO 2017 l’obra “Fifty Shades of E”, l’autoria de la qual ha resultat ser del prestigiós compositor holandès, afincat als E.E.U.U., Johan de Meij.
Tot un luxe per als Premis de Composició “Vila de Muro”. Enhorabona al guardonat, i esperem tenir-lo amb nosaltres en l’acte de lliurament dels Premis, que tindrà lloc el proper gener durant els actes de la Fireta de Sant Antoni 2017.

Deja un comentario