Home EDICIONS LOCALS Festa i música lligades amb un protocol

2013_04_06_ALCOIL’Associació de Sant Jordi i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana han firmat un protocol de col·laboració per establir diversos punts d’actuació lligats al món de la festa i al de la música.

El president de l’ASJ, Rafael Tortosa, i el de la Societat Musical, Josep Francesc Almería, han sigut els encarregats de tancar aquest protocol que feia anys que estava treballant-se.

Almeria ha assegurat que han sigut “4 anys de treball per firmar aquest protocol en el qual s’han posat les bases pel que fa a la actuació entre la festa i la música”, i ha destacat que aquest temps no s’ha allargat només pels pensaments de les directives, sinó perquè s’ha dut a terme “un treball de camp molt extens”.

El president de la Societat Musical ha emfatitzat “la creació del valor de la festa” i “el referent” que suposa la relació de les Festes d’Alcoi amb la música, ja que “tot forma part d’un patrimoni musical i fester propi que continuarà configurant-se en els propers anys”.

Per la seua part, Tortosa ha remarcat que “no hi ha festa sense música” i ha agraït a la Societat Musical aquesta firma.

EL TEMA DE LA PLUJA

Pel que fa a un dels temes més complicats, el de la pluja, el president de l’Associació Sant Jordi ha manifestat que en cas de ploure, el protocol és “un compromís d’actuacions per part de les bandes i de l’associació, i per tant es reuniran en cada moment per tractar quina és la millor solució.

Sobre aquest tema, Almeria ha argumentat que la pluja no ha sigut l’única causa de la firma d’aquest protocol.

“La pluja és un fet puntual, perquè sense aquest tema també haguérem arribat al punt d’aquesta firma”, ha declarat el president de la Societat Musical.

FONT: PAG66

Deja un comentario