Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

SALVADOR BROTONS DIRIGIRÀ LA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Nov 19, 2016 - 22:00 a 23:55

concertbrotons19112016SALVADOR BROTONS
(TITULAR DE LA BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA) DIRIGIRÀ LA BANDA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

Dissabte, 19 de novembre de 2016

Amb la visita i concert històric de Zubin Mehta amb la nostra Banda Simfònica el 15 de novembre de 2013, encetàvem a la Unió Musical de Llíria un cicle anual de grans directors. L’any 2014 ens visità un altre dels grans directors del nostre país, el mestre Enrique Garcia Asensio i en el 2015 fou el mestre i compositor, Antoni Ros Marbà, que dirigí la nostra Banda Simfònica en un concert que fou gravat per a un programa de TV3.

En la quarta edició d’este cicle de concerts de grans directors, enguany ha estat invitat per a dirigir la Banda Simfònica Unió Musical, el director d’orquestra i compositor català SALVADOR BROTONS SOLER, un dels directors més destacats de l’actual panorama musical a Espanya. El concert se celebrarà el dissabte, 19 de novembre de 2016, a les 22 hores, al nostre Teatre Sala de Concerts.
Les entrades es poden adquirir anticipadament al Bar de la nostra Societat (carrer de Sant Vicent, 17. (Telèfon de secretaria: 962780254).

SALVADOR BROTONS és des de 1991 el director musical de l’Orquestra Simfònica de Vancouer (Estat de Washington) i des de 2008 el director de la Banda Municipal de Barcelona. També ha estat director titular de l’Orquestra Simfònica del Vallés i la de les Illes Balears. Ha dirigit orquestres arreu del món, entre les que cal destacar l’Orquestra Simfònica Nacional de Sud-Àfrica, els Virtuosos de Moscou, l’Orquestra de RTVE, Orquestra Simfònica de Màlaga, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simón Bolívar de Veneçuela, la Filharmònica de Monteviodeo (Uruguai), Pomeriggi Musicali de Milà (Itàlia), l’Orchstre des Guides (Bèlgica), la Reutlingen Württembergische Philharmonie Orchestra i la Wuppertal Symphony Orchestra (Alemanya), l’Orquestra Simfònica de la UANL (Monterrey, Mèxic), l’Orquestra Simfònica de Beijing (Xina), la Wonju Simfonia (Corea del Sud), la Raanana Symphonette i la Kibbutz Orchestra a Israel… A més, el 2002 la Universitat Estatal de Florida va atorgar-li el prestigiós premi “Florida State University Alumni Award” pels seus èxits professionals.

1

Com a compositor ha escrit més de 125 obres, principalment per a conjunts orquestrals i de cambra. Ha rebut 16 premis de composició, com el Premio Orquesta Nacional de España, el Premi Reina Sofia, el Premi Ciutat de Barcelona, el Premi de
la Southeastern Composers League, el Flute Choir Composition Award de la Universitat de Madison…

Diverses de les seues obres han estat editades i gravades en CD a Europa i els EUA sota segells com EMI, Auvidis, Albany, Records, Naxos, Claus, RNE, etc.

El concert del 19 de novembre de la nostra Banda Simfònica serà dirigit en la primera part pel mestre titular, Pablo Marqués Mestre i s’interpretarà el pasdoble “A mi Madre”, de Roque Baños; una selecció de “La Tempranica”, de Gerónimo Giménez i “Soleriana”, de Carles Surinach. La segona part del concert serà dirigida pel mestre Salvador Brotons Soler i s’interpretarà la “Romança i Aire de Tango op. 139, de Salvador Brotons i la suite número 2 “L’Arlésienne” de Georges Bizet.

28 d’octubre de 2016 Unió Musical de Llíria

Detalles

Fecha:
Nov 19, 2016
Hora:
22:00 a 23:55
Evento Categoría:

Lugar

SALA TEATRE
LLÍRIA , València España + Google Map