Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

FESTA DE LA MÚSICA A VINALESA

Dic 16, 2017 - 19:00 a 21:00

La SRM Vinalesa esta formada per uns 60 músics, fundada en 1953 i és partícep de les activitats i concerts dins de la programació de FSMCV. Cap destacar la seua participació al certamen d’Elda (2n premi) i Certamen d la diputació de València 2on premi)
Srm es un grup social actiu amb programació anual d’activitats al poble, viatges (Alemanya i Galícia) concerts al poble i voltants més actuacions festeres com Moros i Cristians, passacarrers, desfiles i processons.

La escola Esteban Esteve compta amb uns 60 alumnes, amb classes de vent fusta, vent metall, percussió, cant, cello, banda juvenil, banda sinfónica, solfeig i jardí musical.

La Societat musical de Vinalesa va celebrar Santa Cecília amb diferents actes.
Divendres 24, varem fer audició de diferents aules de l’escola de música, acontinuació berenar i concert de la banda juvenil.
Divendres, 25 la banda juvenil juntament amb la banda simfònica varen desfilar en passacarrer pel poble i després dinaren al musical el típic plat de l’Horta, “Caldera”

A més d’aquestos actes el pròxim dia 19 i 20 de Desembre continuarem amb la festa a l’escola, on es faran activitats i audicions al local social a les 19h.

El dia 16 de Desembre, a les 18h tindrà lloc el passacarrer de replega dels nous membres de la banda simfònica. Acontinuació es farà el concert de Santa Cecília i Nadal on se interpretaran obres com, El Dorado (Carlos Vallés, Antic Musical i 22 de Desembre (Enrique Hernandis) Vixca Vinalesa (Agustin Judas) entre altres.
A La primera part, actuarà la Coral Pí de l’Anell, agrupació vocal de la SRM Vinalesa. Director, Sergi Cunyat.

En acabar es farà un sopar de germanor ala salons Roquenublo de Pobla de Farnals.

Com a colofó de la festa, el dia 22 es celebrarà el partit de fútbol tradicional, de metall, fusta i percussió, sopar de germanor i el dia 23, la banda juvenil desfilarà en passacarrer interpretant nadales amb els alumnes de l’escola cantant per tots els comerços del poble.

Esperem la col.laboració i participació de tots, per fer gernanor en aquesta familia musical.

Bones festes.

Detalles

Fecha:
Dic 16, 2017
Hora:
19:00 a 21:00
Evento Categoría:

Lugar

E.C. LA NAU VINALESA
VINALESA, VALÈNCIA España + Google Map