Home Concursos El pasdoble Porta de l’Aljorf guanya el II Concurs de Composició de...

aljorfEl passat dissabte 3 d’octubre es va celebrar el lliurament de premis de la segona edició del de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez organitzat per la Unió Musical d’ l’Aranya. Després d’haver interpretat els tres pasdobles finalistes, el jurat va determinar guanyador del concurs el pasdoble amb el lema Porta de l’Aljorf del qual en va sortir el seu compositor a l’escenari, Ferran Gadea. L’accèssit del públic també va recaure al pasdoble guanyador del primer premi. Fora van quedar els pasdobles finalistes Tossal de i Fertori.

El jurat estava format pel director de la banda, José Javier Sanz Vila, el compositor Mario Roig Vila, el director de la banda primitiva d’, Àngel Lluís Ferrando i el compositor i principal investigador de la figura de Tormo, José Maria Valls Satorres.

Demà, 7 d’octubre, és la de la patrona d’Albaida, la Mare de Déu del Remei, i a la cercavila d’abans de la processó s’interpretarà el pasdoble guanyador del concurs. Es tracta d’un acte important per a la festa albaidina, i també per l’Aranya d’Albaida, atès que s’acompanya a la bandera com a símbol de la societat fins arribar a la plaça.  A l’endemà, 8 d’octubre, Albaida es converteix en tota una festa dedicada als on l’Aranya hi serà protagonista sobretot en l’entrada de bandes on al finalitzar interpretarà, junt amb el Gamell, l’himne d’Albaida que enguany celebra el seu 40è .

Deja un comentario