Home EDICIONS NACIONALS CATALUNYA El Festival de Música Antiga dels Pirineus inaugurarà l’1 de juliol la...

Femap_2016En aquesta sisena edició s’arriba enguany a una xifra rècord de 28 municipis participants, amb un programa ambiciós tant pel que fa al nombre de poblacions que abraça, com a nivell artístic de les formacions musicals. Amb  43 actuacions, que transcorreran arreu del Pirineu de Catalunya, Andorra i Catalunya Nord, esdevé el festival de música antiga de major magnitud de tot Europa. Des del 1 de juliol i fins al 27 d’agost tindran lloc 43 concerts de formacions provinents de Catalunya, Galícia, Andalusia, Madrid, País Valencià, Euskadi, Itàlia i França. Entre elles hi haurà dues produccions pròpiesVivaldi Quatre Estacions, a càrrec d’una orquestra creada a l’efecte i dirigida per Joan Espina, i  Les músiques del Baró de Maldà, a càrrec del Quixote Quartet i l’actor Carles Canut.

Els concerts inaugurals els protagonitzaran precisament les Quatre Estacions a la Seu d’UrgellPuigcerdà i Berga els dies 1, 2 i 3 de juliol, respectivament.

Consulta la programació aquí!

Un any més podeu gaudir dels PACKS TURÍSTICS: allotjament + entrada + activitats complementàries a preus de festival!

Amb diferents opcions: 1, 2 o 3 nits… Ja podeu consultar les nostres propostes i recordeu: podeu fer els vostres packs a la carta!!

Deja un comentario