Home CERTAMENES El Consell de Cultura de Montserrat dóna llum verda a la Setmana...

MONTSERRATLa vila de Montserrat es prepara un any més, per tal d’acollir a la plaça de l’Ajuntament, la trenta-sisena edició de la Setmana Internacional de Música de Cambra, un festival dels de més solera del País Valencià i una de les senyes d’identitat d’aquest poble de la comarca de la Ribera en la contrada de la Vall dels Alcalans.

D’aquesta manera, amb el vist i plau del Consell de Cultura Municipal i de l’equip assessor de la Setmana, comença a tancar-se el programa d’actuacions previstes per a enguany, conscients com són tots els components d’aquests òrgans de participació, de la responsabilitat de mantenir el nivell i les expectatives que any rere any ofereix aquesta Setmana Internacional.

Ara s’ha sabut que en aquesta edició s’incorporaran als programes habituals, composicions pròpies dels intèrprets o de compositors actuals, d’una musicalitat preciosista, que trencarà amb el mite de l’estigma que se li atribueix a la música clàssica contemporània.

Així doncs, en aquesta edició, s’espera amb caneletes l’actuació de la pianista japonesa Ayako Fujiki, el violinista de Bucarets Cristian Chivu, el violoncel·lista francés Matthieu Saglio i el Bàltic neòpolis quartet, entre d’altres.

Igualment s’ha sabut que, participaran en aquesta trenta-sisena edició de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat l’intèrpret de trompa Paco Rodríguez acompanyat del pianista Daniel García, així com el quintet Back to Brass lyrics.

Per tancar aquestes jornades clàssiques en el calendari festiu i musical de Montserrat, s’anuncia l’actuació del Cor de la Generalitat Valenciana i de l’Orquestra Jove de la Generalitat, que oferiran el bo i millor del seu repertori el dissabte 23 i el diumenge 24 de juliol respectivament.

Per al regidor de Cultura, Santiago Martínez, “tenim posades la confiança en que aquesta programació resultarà del gust dels amants de la clàssica, no sols al nostre poble, sinó també als pobles, viles i ciutats de les comarques veïnes i ens agradaria que satisfera les expectatives creades per la Setmana de Música de Cambra”

Deja un comentario