Home EDICIONS NACIONALS CATALUNYA EL 54º CONGRÉS DE DONES POLICIES SERÀ IGNAGURAT PER LA LIRA AMPOSTINA

captura-de-pantalla-2016-09-26-a-les-20-07-24La banda de Música “La Lira Ampostina” ha estat convidada a participar en els actes d’inauguració del 54è Congrés Internacional de dones policia, que tindrà lloc a Barcelona del 9 al 13 d’octubre 2016.

El programa de la trobada girarà entorn el tema “Gènere i seguretat” que s’estudiarà des de quatre punts de vista diferents: prevenció de la violència contra les dones; tràfic d’éssers humans; la protecció de les víctimes a les zones de conflicte i igualtat en el reclutament i el desenvolupament de la carrera professional.

El diumenge 9 d’octubre a les 10:00 h. La Lira Ampostina oferirà un concert al Palau de la Música Catalana, on dintre del repertori que interpretaran, s’estrenarà la composició “Ode to  Policewomen” del compositor Josep Mut Benavent.

A l’acte hi assistiran l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau i el President de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont.

Un cop finalitzats els actes protocol·laris del Palau, les diferents representacions mundials de dones policies, juntament amb representants de les Nacions Unides, realitzaran una desfilada per la Via Laietana acompanyats per la música de La Lira Ampostina.

Deja un comentario