Home EDICIONS NACIONALS CATALUNYA EL 20 CICLE DE MÚSICA CIUTAT D’AMPOSTA.

cicle-musica-ampostaL’any 1995 des de la Unió Filharmònica d’Amposta neix la iniciativa d’organitzar un Cicle de Concerts amb l’objectiu de fer difusió de la música en viu en les seves possibles formacions musicals, així com en els diferents estils a tota la nostra ciutat, no oblidant les diferències generacionals. Intentant promocionar en moltes ocasions formacions o grups de nova incorporació al món musical, així com donar suport, en les últimes edicions, a músics de la nostra ciutat i les nostres terres.

Un cicle de concerts que està format per 4/5 actuacions de música en directe, amb l’objectiu que des de la primera edició ens vàrem fixar, fer arribar al públic la música en viu, així com donar a conèixer formacions, solistes, cantautors, orquestres o bandes ben variades i de gran qualitat musical, comptant amb la presència al nostre auditori de grans orquestres de fama internacional, però també incloure dins la nostra programació intèrprets nous i així oferir-los l’oportunitat de donar a coneixes en aquest àmbit. Tampoc hem oblidat en les nostres programacions les músiques d’arreu del món, fet que al públic presenta l’oportunitat de viure noves sensacions al mateix temps que coneix altres cultures i altres formes de fer música.

Degut també a aquesta diferenciació de públic i a la situació socio – econòmica actual intentem que els preus d’entrada no sigui una limitació per poder gaudir d’aquesta cultura musical i per tant, ens adaptem amb uns preus que puguen ser assequibles per tots ells, ja sigui amb els preus de venda a taquilla com amb la venda d’abonaments per poder gaudir d’un petit descompte. Això fa que la nostra societat hagi d’aportar la major part de les despeses ocasionades amb l’organització d’aquest Cicle de concerts.

El fet que aquest projecte vagi adreçat a tot tipus de públic fa que estem parlant de compartir la música per persones de diferents edats, estils musicals, etc. La música és una llengua universal i per tant, sigui quin sigui el tipus de població sempre poden beneficiar-se d’escoltar en directe aquestos diferents tipus de música que d’altra manera potser no tindrien l’oportunitat.

A continuació detallem cadascuna de les actuacions

Deja un comentario