Home Compositores Convocat el 1r Concurs de composició per a Banda Simfònica ‘Josep...

La Federació Catalana de Societats Musicals convoca la primera edició del Concurs de composició per a Banda Simfònica ‘Josep Maria Lleixà Subirats’ per premiar amb 2000€ noves obres simfòniques originals per a bandes de música.

Les composicions, de nova creació i inèdites, han de tenir una durada entre 10 i 12 minuts i no poden incloure instrument solista ni d’altres no habituals per a bandes. Un jurat determinarà la partitura guanyadora que serà premiada amb 2000€. Tanmateix, l’obra guanyadora podrà ser interpretada per les bandes membres de la Federació, tot ampliant així els seus repertoris. Fins el 20 de desembre es poden presentar candidatures.

El concurs, que té l’objectiu de fomentar la participació i la pràctica de la música en el marc de la cultura i la pedagogia musical, serveix per retre homenatge a Josep Maria Lleixà Subirats, músic i ex president de la Unió Musical Mas de Barberans (Montsià), membre de la Junta Directiva de la Federació i persona dedicada intensament al desenvolupament i participació en las Societats Musicals.

Consulta les bases del concurs (català i castellà)

Deja un comentario