Home Directores Carlos Garcés Fuentesalz nou director de la S.M.I. STA CECÍLIA DE CULLERA

2014_CARLOS_GARCÉSEl Divendres 28 de febrer, a les 22’30 hores, a l’auditori de la societat,  els musics triaren al director titular de la Banda i de l’Orquestra Simfònica.

Els músics convocats a este procés d’elecció de Director han escollit un dels sis directors convidats que han dirigit la Banda estos últims mesos, durant el cicle de concerts d’hivern de l’Ajuntament de Cullera, mes el director que va dirigir el concert de Santa Cecilia celebrat al auditori de la societat.

La votació ha estat secreta i individual i han votat 102 músics, el recompte de vots, ha donat guanyador al director Carlos Garcés Fuentesalz.

Ara és feina de la Junta Directiva arribar a un acord laborar i econòmic amb el mateix, si no és així, es passaria a negociar amb el segon en vots.

Estarem atents a la resolució final.

– Diumenge dia 2 de Març:

Ens plau comunicar-los la situació en què es troba la negociació amb el Mestre Director elegit en la votació de Divendres dia 28 de Febrer.

La representació artística de la Junta Directiva, junt amb el President de la societat, van arribar a un acord en quant a la contractació del mateix i es delega en el President la tramitació de l’acord econòmic laboral.

El President de la Societat, ha arribat a un preacord amb el senyor Carlos Garcés Fuentelsaz, de manera que només cal que Dijous dia 6 de Març, la Junta Directiva ratifique el mateix.

Si és així, es considera que ha partir del dia 6, tindrem Mestre Director.

Deja un comentario