Home EDICIONS NACIONALS CATALUNYA Associació Catalana de Tubes i Bombardins – Tubachristmas de Tarragona

Estimats amics i amigues,

 Us volem convidar a la segona edició del Tubachristmas de Tarragona, una trobada de Tubes i Bombardins,  que tindrà lloc el proper dissabte 17 de desembre.

 Ens reunirem al matí per preparar el concert que es durà a terme a l’hora del vermut.

– 09:00 a 12:00 Assaig a les instal·lacions de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona (c/ Cavallers, 10)

13:00 a 13:45 Concert

 Vestuari lliure amb  motiu nadalenc (barret de Pare Noel, per exemple)

 És imprescindible que tots els MÚSICS que hi vulguin participar es registrin mitjançant el següent formulari ABANS DEL PROPER DIA 13 DE DESEMBRE (no serveix respondre a l’esdeveniment del Facebook): 

https://goo.gl/forms/j83NrP488EZqJ6m43

 Una vegada que els músics s’hagin inscrit en el formulari, rebran les partitures, així com tota la informació logística per a participar a l’esdeveniment. 

 La participació per als músics és gratuïta. Com a novetat, aquest any estem treballant en l’opció de cobrir part del dinar, tot i que encara no podem assegurar quin serà el descompte. El preu màxim serà de 15€ per participant. Els acompanyants no gaudiran del descompte.

 Atentament,

Comissió Tubachristmas Tarragona

 

Organitza i Col·labora: ACATUB, Escola i Conservatori de música de la Diputació de Tarragona i Associació de comerciants la via T.

 

 

Una mica d’història…

 

Des de l’any 1974 el Tuba Christmas ha sigut un esdeveniment celebrat mundialment en honor a aquest instrument. Va ser impulsat inicialment pel tubista nord-americà Harvey Phillips i des de llavors s’ha anat celebrant any rere any. Aquesta ja serà l’edició número 43!! Més info: http://www.tubachristmas.com/

 

Vídeo del Tubachristmas a Tarragona l’any 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=cgZBVQT0Xkw

 

Vídeo del Tubachristmas a New York l’any 2014:

https://www.youtube.com/watch?v=3FKluWd8EfQ

 

Vídeo del Tubachristmas a Barcelona l’any 2012:

https://www.youtube.com/watch?v=naC8NsOWI

Deja un comentario