Home CERTAMENES Alzira, capital de la música de metall amb l’SBALZ 2013

177545_3287420673523_1225537374_o-1024x680La ciutat acollirà el Festival Spanish Brass del 2 al 6 de juliol amb els millors solistes, professors i concerts

El Festival Spanish Brass d’Alzira (SBLAZ) en aquesta edició té els millors professors i solistes dins del panorama de la música de metall. Organitzat per la Societat Musical d’Alzira, el grup Spanish Brass i patrocinat per l’Ajuntament, entre d’ altres, aquest esdeveniment ja és un clàssic dins dels festivals a nivell mundial.

Un any més, el Festival Spanish Brass Alzira serà el protagonista durant la primera setmana del mes de juliol. Concretament, del 2 al 6 de juliol, la Casa de la Cultura acollirà els diferents concerts programats.

Des de l’organització s’assenyala que en la 12ª edició del Festival Spanish Brass Alzira “volem confiar i potenciar els nostres. Des de fa anys, els músics espanyols no tenen gens que envejar als de fora…; un bon exemple són els Metalls de l’Orquestra Simfònica de RTVE, que en el concert de clausura del festival estaran acompanyats per Spanish Brass, com a quintet solista, i dirigits per Christian Lindberg.

Des del Festival assenyalen que també contaran “amb un grup pioner a l’Estat, The Sir Aligator’s Company, i professors de primer nivell internacional made in Spain… juntament amb grans solistes estrangers com Thierry Caens i Pierre Badel, Joel Arias, Nancy Joy o Gregory Fritze”.

El compositor resident d’enguany és l’alzireny Juan J. Colomer i la personalitat del festival, l’Orquestra i Cor de Ràdio Televisió Espanyola.

Les entrades ja estan a la venda. Poden adquirir-se en la taquilla del Gran Teatre en el seu horari habitual, dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores, així com en Instant Tiquet telefonant al 902 444 300 o en www.instanticket.es.

També hora i mitja abans de l’inici de cada concert.

El preu de les entrades individuals és de 5 euros l’entrada normal, de 4 euros la reduïda. L’abonament per als 5 concerts en els quals es necessita entrada és a 22 euros, 20 euros el reduït.

Font. LAVEUPV

[sam id=”22″ codes=”true”]

Deja un comentario