Home EDICIONS LOCALS COMUNITAT VALENCIANA 38 Campanya Retrobem la nostra Música

Cartell Retrobem la Nostra Música 2017

Retrobem la Nostra Música 2017

La Diputació de València és conscient de la importància que té la música de banda en la cultura i la tradició valencianes, i a través de l’Àrea de Cultura va començar, el 1980, a mostrar el seu suport a les societats musicals de la província. Aquest mateix suport s’ha anat estenent a altres agrupacions musicals amb les quals comparteix el seu interés per transmetre la música, les nostres tradicions i la nostra cultura, com són: les corals, les orquestres simfòniques, les orquestres de pols i plectre, els grups de dolçaina i tabal i els grups folklòrics.

Així mateix, a més de la celebració de concerts s’han obert ajudes per a altres àmbits que són fonamentals en el desenvolupament de la seua activitat, com és el suport a les escoles d’educands, la gravació de CD, l’edició de partitures…

Amb aquesta nova legislatura s’ha donat un pas més i es pretén posar València en el mapa del fenomen cultural valencià a través de les bandes de música, i s’ha obert la línia València és música, amb la qual es pretén portar la nostra música més enllà de la província i obrir-la al món.

 

1. BASES REGULADORES DE LA CAMPANYA DE CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS A ENTITATS MUSICALS DE LA PROVÍNCIA. (PENDENTS D’APROVACIÓ PEL PLE).

  • Aprovació Bases prevista febrer 2017.
  • Publicació convocatòria una vegada aprovada i transcorreguts els 30 dies per a reclamacions i suggeriments.
  • Presentació sol·licituds.

2. GESTIÓ SOL·LICITUD

  • Se sol·licitarà amb formulari i només per via telemàtica.

3. CALENDARI

  • Una vegada aprovades les Bases s’adjuntaran els enlaces corresponents per a accedir al seu contingut íntegre, informació i requisits per a la gestió del formulari i la resta de documents.

4. DIFUSIÓ

 

www.dival.es/Centres Àrea de Cultura/promoción cultural

SEGUIR INFORMACIÓ I NOVETATS DE LA 38 CAMPANYA RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA.

Deja un comentario